February 28, 2021

27.02.2021: У Черкасах у "ковідній" лікарні виникла пожежа

 

У Черкасах у "ковідній" лікарні виникла пожежа

  • У Черкасах у "ковідній" лікарні виникла пожежа.
  • У Києві відбулася акція на підтримку Стерненка.

В Україні

  • У Києві під офісом президента й генпрокурора відбулися акції на підтримку активіста Стерненка. Учасники маніфестацій палили фаєри. Поліція порушень громадського порядку не зафіксувала.

Пандемія коронавірусу

  • За інформацією МОЗ, в Україні протягом добу проведено 47,8 тис. тестів на коронавірус, виявлено зараження в 5,8 тис. осіб, одужали – 1,7 тис. хворих, померли – 89. У лікарні в Чернівцях, де розміщено хворих на коронавірус, сталася пожежа, унаслідок якої один хворий загинув, ще один – дістав опіків.
    У світі, за даними сайту Worldometers, зафіксовано 387 тис. випадків зараження, померли 8 тис. осіб. Україна піднялася на 6 місце в Європі за кількістю випадків.
    У США зареєстровано вакцину компанії Johnson & Johnson, яка, на відміну від аналогів, не потребує особливих умов зберігання.
    У столиці Ірландії Дубліні відбулися масові протести проти карантинних обмежень

Війна

  • На Донбасі окупанти обстріляли українські війська з мінометів у Миронівському та Луганському на Світлодарському водосховищі. Перестрілки сталися у Водяному та Пищовику на приморській ділянці фронту, а також у Зайцеве в районі Горлівки. У Мар’їнці на околиці Донецька по українським позиціям стріляв снайпер. За зведенням штабу операції об’єднаних сил, армія протягом доби зазнала втрат – у районі Луганського підірвався на міні український боєць.


No comments:

Post a Comment