January 27, 2019

26.01.2019: Гройсман стверджує, що середня зарплата в 2019 р. зросте до 10,5 тис.грн

Гройсман стверджує, що середня зарплата в 2019 р. зросте до 10,5 тис.грн
Гройсман стверджує, що середня зарплата в 2019 р. зросте до 10,5 тис.грн

  • Гройсман стверджує, що середня зарплата в 2019 р. зросте до 10,5 тис.грн.
  • Партія Савченко висунула її кандидатом у президенти.

В Україні

  • Партія Савченко висунула свого лідера кандидатом у президенти. Савченко перебуває в Лук'янівському СІЗО, їй пред'явлено звинувачення в підготовці державного перевороту й терористичних актів. Центральна виборча комісія зареєструвала на президентські вибори 16 незалежних спостерігачів і 84 громадські організації, в основному ті, що представляють інтереси різних партій. Начальник управління кіберполіції МВС Демидюк стверджує, що "хакери, найімовірніше, підконтрольні Росії", нарощують зусилля для зриву президентських виборів шляхом атак на сервери Центральної виборчої комісії та комп'ютери її співробітників. Він також заявив, що невідомі намагаються купити списки членів виборчих комісій, розплачуючись криптовалютою.
  • Прем'єр-міністр Гройсман заявив, що в 2019 р. середня зарплата в Україні зросте до 10,5 тис. грн, а при більш інтенсивному зростанні економіки може підвищитися ще більше.
  • Міністр соцполітики Рева заявив, що виплата субсидій у грошовій формі дасть домогосподарствам необхідні кошти для впровадження енергоефективних рішень.

Війна

  • На Донбасі минулої доби окупанти 10 разів порушили режим припинення вогню. З мінометів було обстріляно захисників Катеринівки в околицях Попасної, де вчора було підбито з ПТРК українську військову вантажівку. Перестрілки з використанням стрілецької зброї і гранатометів відбулися на приморській ділянці фронту, в околицях Донецька, на Світлодарському виступі, а також у районі траси Р-66 "Бахмутка". Про втрати серед українських військових відомостей немає.

Україна та світ

  • За даними зовнішньої розвідки, в Чорному морі наразі перебуває близько 50 бойових кораблів Чорноморського флоту РФ, у тому числі – 4 підводні човни. 17 кораблів оснащено ракетами, включно з новітніми крилатими ракетами "Калібр" із дальністю польоту понад 2,5 тис. км. Берегова служба ФСБ має на озброєнні 90 сторожових кораблів і катерів.

No comments:

Post a Comment