July 15, 2019

14.07.2019: Телеканал "112" відмовився від трансляції фільму з Медведчуком і Путіним


Телеканал "112" відмовився від трансляції фільму з Медведчуком і Путіним
Телеканал "112" відмовився від трансляції фільму з Медведчуком і Путіним
  • Телеканал "112" відмовився від трансляції фільму з Медведчуком і Путіним.
  • В.о. глави Держфіскальной служби Власов написав заяву про відставку.
  • Парубій збирається встановити сенсорні кнопки в залі Верховної Ради.

В Україні

  • Прем'єр-міністр Гройсман запропонував скоротити в наступному уряді кількість міністрів з 25 до 12. За його словами, це поліпшить управління та кінцевий результат.
  • В.о. глави Держфіскальной служби Власов написав заяву про звільнення після того, як президент Зеленський висловив невдоволенння його рішенням відправити начальників 4 регіональних митниць у відпустку замість звільнення.
  • Телеканал "112" відмовився від трансляції пропагандистського фільму режисера Стоуна "Нерозказана історія України" про "громадянський конфлікт" на Донбасі. Головні дійові особи фільму – президент РФ Путін і його кум, глава політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Медведчук. Генеральний директор каналу Бенкендорф назвав причиною відмови від трансляції побоювання про безпеку співробітників після погроз від націоналістичних сил.
  • За твердженням попереднього президента Порошенка, російська влада може звільнити українських моряків до парламентських виборів. Він також заявив, що новий закон про люстрацію відволікає суспільство від проблеми повернення до влади соратників колишнього президента Януковича, а закон не має нічого спільного з демократичними традиціями та європейськими нормами.
  • Глава партії "Слуга народу" Разумков вважає, що питання декомунізації і перейменування мають вирішуватися на місцевих референдумах.
    У Полтавській області сталося ДТП за участі глави партійної організації "Слуга народу", який перебував за кермом автомобіля, що виїхав на зустрічну смугу. У результаті загинула жінка, ще 5 осіб зазнали травм.
    Апеляційний суд дозволив брати участь у виборах за мажоритарним округом у Харкові кандидату від президентської партії Куницькому, незважаючи на докази наявності у нього громадянства Ізраїлю. До того ж, Куницький виїжджав з України протягом останніх 5 років на термін, що перевищує 90 днів.
  • Глава Верховної Ради Парубій оголосив про встановлення сенсорних кнопок у сесійній залі, які нібито унеможливлять неперсональне голосування. Він заявив, що модернізація завершиться до початку роботи нового складу парламенту. Парубій не прокоментував, чому модернізація не була проведена під час попередньої каденції.

Війна

  • Обстановка на Донбасі не змінюється – окупанти не припиняють обстрілів позицій українських військ усїєю лінією фронту від Азовського моря до півночі Луганської області. Протягом минулої доби сталися перестрілки й зіткнення в Широкиному, Водяному, Лебединському та Павлополі на приморській ділянці фронту, у Новотроїцькому та Богданівці – у районі Докучаєвська, у Мар'їнці та Красногорівці – в околицях Донецька, в Зайцевому в районі Горлівки, на Світлодарському виступі – у Новолуганському та Луганському, а також у Попасній і Новоолександрівці Попаснянського району, а також у Кримському в районі траси Р-66 у Луганській області. За офіційним зведенням штабу операції об'єднаних сил, армія закінчила добу без втрат.
    За повідомленнями ЗМІ, окупанти змусили 70-річного жителя Донецька під загрозою розстрілу бігти через мінне поле в напрямку українських позицій. На щастя, він залишився живий.

Україна та світ

  • Генеральний секретар НАТО Столтенберг заявив, що Росія розробила та розмістила у безпосередній близькості від Європи нові ядерні ракетні системи середнього радіусу дії на мобільній платформі, що дозволяє приховати їх від систем стеження.
  • Глава гуманітарної підгрупи на переговорах у Мінську Безсмертний виступає проти "процесу заради процесу" та на зустрічі із президентом запропонує створити структуру, що координуватиме роботу дипломатів і політиків "мінського" та "нормандського" форматів. Черговий раунд переговорів у Мінську відбудеться 17 липня.

No comments:

Post a Comment