July 01, 2019

30.06.2019: Розведення військ у Станиці Луганській завершено

Розведення військ у Станиці Луганській завершено
Розведення військ у Станиці Луганській завершено

  • Розведення військ у Станиці Луганській завершено.
  • Польща перегляне міграційну політику для залучення робочої сили.

В Україні

  • Центральна виборча комісія внесла зміни до списку партій до бюлетенів, включивши до них партію "Рух нових сил" Саакашвілі.
  • Профільний комітет Верховної Ради розгляне 1 липня питання про звільнення міністра закордонних справ Клімкіна.

Війна

  • Знову спалахнули бої із застосуванням важкої артилерії і мінометів на приморській ділянці фронту – у Широкиному, Лебединському, Водяному, Талаківці, Павлополі та на околицях Донецька – у Мар'їнці, Красногорівці, Опитному, Пісках, промзоні Авдіївки. Зіткнення відбулися в Новотроїцькому районі КПВВ на трасі Донецьк-Маріуполь і в Верхньоторецькому – поблизу траси Донецьк-Костянтинівка, у районі Світлодарського виступу – у Новолуганському та Луганському, під Попасною – у Новоолександрівці та у Новотошківському на трасі Р-66 "Бахмутка" в Луганській області. За офіційним зведенням штабу операції об'єднаних сил, минулу добу армія завершила без втрат.
    Місія ОБСЄ повідомила про завершення розведення військ у Станиці Луганській.

Україна та світ

  • Глава МЗС РФ Лавров заявив, що Росія заплатить борг Раді Європи за 2 роки тільки за умови повного відновлення прав її делегації у ПАРЄ.
    Представник України при Раді Європи Кулеба підтвердив, що повернення українських моряків дійсно входило у домовленості з Росією щодо відновлення її членства в ПАРЄ, однак у подальшому європейські країни відмовилися від цієї умови.
  • МЗС Польщі запропонував зосередити увагу міграційної служби на проблемах ринку праці, оскільки очікує значний брак робочої сили у найближчому майбутньому. Польська влада має намір посилити боротьбу з незаконною міграцією, при цьому забезпечити можливість для циклічної і короткочасної імміграції, заохочувати повернення поляків із країн колишнього СРСР, а також створити систему асиміляції іноземців, які планують залишитися в країні.
  • ф

No comments:

Post a Comment