November 19, 2018

18.11.2018: Янукович не виступатиме із останнім словом у суді 19 листопада

Янукович не виступатиме із останнім словом у суді 19 листопада
Янукович не виступатиме із останнім словом у суді 19 листопада
  • Янукович не виступатиме із останнім словом у суді 19 листопада.
  • У Києві радикальні активісти зірвали "марш" на захист трансгендерів.

В Україні

  • У центрі Києва представники праворадикальних організацій зірвали санкціонований "марш" за права трансгендерів. Під час бійки постраждав канадський фотограф, який знімав захід. Посол Канади Ващук закликав українських правоохоронців швидко й ефективно знайти та притягнути до відповідальності нападників.
  • Адвокати колишнього президента Януковича повідомили, що він не зможе виступити з останнім словом на судовому засіданні за обвинуваченням його в державній зраді, запланованому на 19 листопада, через "важку травму", отриману в Москві.

Війна

  • Минулу добу на Донбасі українська армія закінчила без втрат, незважаючи на обстріл зі ствольної артилерії і мінометів у районі траси Р-66 "Бахмутка" в Луганській області і на Світлодарському виступі. Перестрілки зі стрілецької зброї відбулися на південній ділянці фронту, в околицях Донецька, Макіївки, на Світлодарському виступі і в Попаснянському районі.

Україна та світ

  • Швейцарські аналітики з банку Julius Baer оцінили глобальне зростання економіки в 2018 році в 3,8% і уповільнення до 3,6% в наступному році. Україна демонструє набагато менші темпи, навіть із урахуванням попереднього падіння майже на 17% у 2014-2015 рр.

Тренди


  • Перекіс структури економіки України на бік переважання найбільших компаній посилюється. За 9 місяців 2018 року їх дохід зріс до 3,6 трлн грн, що на 334 млрд грн (більш ніж на 10%) перевищує показники за аналогічний період минулого року. Згідно зі статистикою офісу великих платників податків Держфіскальной служби, їхні доходи становлять 61% доходів усіх українських підприємств.

No comments:

Post a Comment