August 26, 2018

25.08.2018: Помер американський сенатор Маккейн, що послідовно підтримував Україну.


Помер американський сенатор Маккейн, що послідовно підтримував Україну
Помер американський сенатор Маккейн, що послідовно підтримував Україну

  • Помер американський сенатор Маккейн, що послідовно підтримував Україну.
  • "Великий політик" Медведчук дав "велике інтерв'ю" своєму 112-му каналу.
Війна
  • За зведенням штабу операції об'єднаних сил, минулої доби на Донбасі ситуація залишалася напруженою. Під Світлодарськком, Горлівкою, Авдіївкою та Кримським окупанти обстріляли позиції українських військ із мінометів, перестрілки сталися на багатьох ділянках фронту. Втрат серед українських військових немає.
Україна та світ
  • Помер від раку сенатор Маккейн, американський політик, що послідовно підтримував Україну.
  • Радник США з питань національної безпеки Болтон не виключає участі американських компаній у розробці українських газових родовищ. Він порадив Україні шукати альтернативні ресурси для зменшення залежності від Росії.

Тренди 

  • Проросійський політик Медведчук, кум президента РФ Путіна, лідер організації "Український вибір" і член партії "За життя" Рабиновича дав велике інтерв'ю телеканалу "112". Він заявив, що для повернення Донбасу Україна має піти на компроміс і надати цим територіям автономію. Медведчук стверджує, що політв'язень Сенцов повернеться до України та підтвердив наміром бути гарантом обміну українських військовополонених і заручників на колаборантів "ЛНР", "ДНР" та російських військових і найманців. Медведчук підтвердив, що продовжує літати до Москви, незважаючи на заборону на прямі польоти до Росії, введену ще чотири роки тому.
    112 канал, що, як з'ясували журналісти-розслідувачі, нещодавно перейшов під контроль Медведчука, перервав співпрацю з "Радіо Свобода", програми якого "Донбас-реалії", "Військовий щоденник" і "Завтра" регулярно транслювалися в ефірі.


No comments:

Post a Comment