December 25, 2018

24.12.2018: Тимошенко заявила про перемогу на виборах до ОТГ

Тимошенко заявила про перемогу на виборах до ОТГ
Тимошенко заявила про перемогу на виборах до ОТГ

  • Тимошенко заявила про перемогу на виборах до об'єднаних територіальних громад.
  • 4 кримських татар засуджено російським військовим судом за участь в організації "Хізб ут-Тахрір".

В Україні

  • Голова НКРЕКП Кривенко повідомила, що Антимонопольний комітет провів розслідування і знайшов ознаки монопольного становища на ринку електроенергії. Остаточне рішення АМКУ ухвалить у середині січня.

Війна

  • Окупанти різко посилили інтенсивність і кількість обстрілів позицій українських військ. Із мінометів було обстріляно захисників населених пунктів Кримське і Кряківка в районі траси Р-66 "Бахмутка" в Луганській області, а також Пісок в околицях Донецька, Луганського на Світлодарській дузі і Гнутового на приморській ділянці фронту. Перестрілки з використанням стрілецької зброї і гранатометів відбулися в околицях Маріуполя, Донецька, Горлівки, на Світлодарському виступі і поблизу траси Р-66. Згідно з офіційним зведенням штабу операції об'єднаних сил, унаслідок обстрілу 3 українських бійців отримали поранення.

Україна та світ

  • Російський Північно-кавказький окружний військовий суд у Ростові виніс вирок 4 кримським татарам, яких окупанти звинуватили в участі в мусульманській організації "Хізб ут-Тахрір", яку визнано в РФ терористичною. Український консул у Ростові Малишевський назвав рішення суду незаконним і заявив, що Україна вживе заходів для звільнення засуджених і повернення їх додому.

Тренди

  • Лідер партії "Батьківщина" Тимошенко заявила про системні фальсифікації президентської команди на виборах до місцевих територіальних громад, зокрема в підкупі виборців і тиску на рейтингових кандидатів голів територіальних утворень, яких змушували висуватися від "Блоку Порошенка". За її словами, на цих виборах "Батьківщина" набрала 35,7%, БПП – 23%, Аграрна партія – 8%, Радикальна партія і УКРОП – по 7%.

No comments:

Post a Comment