November 03, 2014

02.11.2014 Україна: Головні теми доби - Терористичні Донецька й Луганська "народні республіки" провели "вибори"

Псевдовыборы, состоявшиеся в отдельных районах Луганской и Донецкой областей, не признаны международным сообществом, однако одобрены Россией

Головні події і теми дня 02.11.2014 від інформаційного агентства "Дайджести та Аналітика Україна"


Псевдовибори, що відбулися в окремих районах Луганської  і Донецької областей, не визнані міжнародним співтовариством, проте схвалені Росією. "Гуманітарні конвої" вторгаються в Україну майже кожен день.

В Україні

  • Президент Порошенко заявив, що "вибори" в окремих районах Донецької і Луганської областей порушують мінські домовленості й не є вільним волевиявленням людей.
    МЗС і СБУ України попередили, що на іноземних громадян, які беруть участь у "виборах" в ЛНР і ДНР, очікують правові наслідки.
    У різних містах України пройшли мітинги вимушених переселенців з Донбасу проти "виборів" і реалізації абхазького сценарію в Україні.

Театр воєнних дій

  • Незважаючи на попередження світових лідерів про неприпустимість порушення мінських угод, терористичні Донецька й Луганська "народні республіки" провели "вибори" під дулами автоматів і за добу вже встигли підрахувати та оприлюднити їх результати. СБУ перехоплено переговори одного з ватажків ДНР Бородая з його московськими хазяями.
    Завдяки піднятій інформаційній хвилі в місцях масового скупчення людей вдалося уникнути провокацій.
    За голосування терористи преміювали овочами. Було заявлено, що люди, які прийшли на голосування, розглядаються як мобілізаційний резерв для "армії" ДНР.
  • День відносного затишшя коштував життя трьом українським військовим. Бойовики обстріляли два населених пункти в Луганській області. Захисники Донецького аеропорту відновили контроль над новим терміналом.
  • Російські "гуманітарні конвої" з невідомими вантажами йдуть потоком без огляду та супроводу представниками міжнародних організацій. МЗС України вимагає припинення провокацій з "конвоями".
  • СБУ затримує безліч диверсійних груп, які готували теракти у всіх містах країни.
  • На полонених українських воєнних обміняно колишню міністра інформації ДНР Блоху, яка здавала терористам українських патріотів і журналістів.

Україна і світ

  • Росія, як раніше анонсував Путін, визнала "вибори" в Луганській і Донецькій терористичних "республіках". ЄС і США не визнали їх результатів і попередили про порушення мінських угод.

Тренди


  • Відсутність у вихідні дні в інформаційному просторі керівників держави, незважаючи на важливі події у країні, стає системою.
  • Заяви колишніх канцлерів Німеччини Коля, Шредера і Шмідта про неприпустимість санкцій проти Росії говорить про те, що вона не шкодує грошей на фінансування пропагандистської війни проти Європи та США.

No comments:

Post a Comment