July 23, 2018

22.07.2018: Укртрансбезпека за 2 дні рейдів виявила у перевізників понад 300 порушень

Укртрансбезпека за 2 дні рейдів виявила у перевізників понад 300 порушень
Укртрансбезпека за 2 дні рейдів виявила у перевізників понад 300 порушень

  • Укртрансбезпека за 2 дні рейдів виявила понад 300 порушень у перевізників.
  • Уряд послідовно знижує розмір субсидій на оплату послуг ЖКГ.
  • Командувач ООС Наєв продемонстрував канадської делегації порушення окупантами режиму припинення вогню.

В Україні

  • Держслужба з безпеки на транспорті повідомила, що в ході перевірок після початку компанії з перевірки перевізників, що була оголошена міністром Омеляном з 21 липня, лише за 2 дні було виявлено понад 300 порушень, половина з яких – відсутність дозвільних документів на перевезення
  • Міністерство соціальної політики продовжує скорочувати розмір субсидій на оплату житлово-комунальних послуг – у червні скорочення становило майже 40%. За півроку нараховано лише 0,67 млрд грн субсидій, порівняно із 2,74 млрд грн за аналогічний період минулого року. За даними Держстату, субсидії отримують 1,6 млн домогосподарств.
  • Асоціація "Укрводоканалгеологія" повідомила про відсутність проблем з хлором для очищення води в містах, усі водоканали працюють у звичайному режимі. Підприємство ДніпроАзот відновило виробництво хлору 2 дні тому, до Харкова хлор було поставлено у контейнерах із Румунії.

Київ

  • У Києві призупинив приймання сміття сміттєспалювальний завод "Енергія", що забезпечує місто електроенергією й теплом. 31 липня Київенерго передасть завод комунальному підприємству Київтеплоенерго у зв'язку із закінченням договору оренди теплових мереж і обладнання.

Війна

  • Штаб операції об'єднаних сил констатував зниження в останні кілька днів інтенсивності та кількості обстрілів позицій українських войск.Однак, у ході бойових дій минулої доби поранений ще один український військовослужбовець. У Мар'їнці на вибуховому пристрої підірвалися й дістали поранень 2 місцевих жителів. Командувач ООС Наєв продемонстрував делегації уряду Канади відео із камер спостереження на лінії фронту, що зафіксували порушення режиму припинення вогню окупантами.

Україна й світ

  • За словами голови Нацради з питань телебачення та радіомовлення Костинського, Україна планує ввести санкції проти керівників і власників російських радіостанцій і телеканалів, які здійснюють мовлення в окупованому Криму, а також проти чиновників, які видали їм дозволи на мовлення. Костинский також оголосив, що з жовтня українське мовлення на окуповані території Криму й Донбасу буде на 3/4 містити україномовний контент.

Тренди

  • Згідно із даними соцдослідження, що проведено компанією GfK Ukraine, індекс споживчих настроїв українців у червні підвищився на 3% – до 66 пунктів рейтингу за 200-бальною шкалою, а порівняно з аналогічним періодом минулого року, – на 6%. Індекс особистого матеріального добробуту, за даними компанії, підвищився за місяць на 9 пунктів (до 60), а індекс інфляційних очікувань знизився до 187 пунктів. Респонденти вважають, що безробіття зростатиме (показник виріс на 8 пунктів – до 134), а економіка зростатиме повільніше (зниження на 6 пунктів – до 56).

No comments:

Post a Comment