May 20, 2018

19.05.2018: Україні немає кого відкликати із СНД

Україні немає кого відкликати із СНД
Україні немає кого відкликати із СНД

  • Україні немає кого відкликати із СНД.
  • На Майдані відбулася акція за звільнення військовополонених на Донбасі та політв'язнів у РФ.

В Україні

  • Президент Порошенко доручив відкликати всіх представників України зі статутних органів СНД. В організації здивовані таким рішенням, оскільки українських функціонерів у керівних органах СНД немає із 2014 року.
  • У Києві відбулася акція на підтримку звільнення заручників, полонених і політв'язнів.

Війна

  • Окупанти знову обстріляли українські війська із систем залпового вогню "Град" у районі Авдіївської промзони й Донецької фільтрувальної станції. Не припиняються локальні бої в околицях Маріуполя, Донецька, КПВВ "Майорськ", на Світлодарській дузі, у Попаснянському районі та поблизу траси Т-1303 "Бахмутка" у Луганській області. Під мінометний обстріл потрапили житлові будинки у населеному пункті Зайцеве. Унасліок бойових дій, за офіційними даними штабу ООС, поранено 3 військовослужбовців, серед мирних жителів втрат немає. Головне управління розвідки повідомило, що із Росії на вузлову станцію Дебальцеве, що розташовану на окупованій території, доставлено ешелон зі снарядами та ракетами для РСЗВ.

Україна і світ

  • Міністр закордонних справ Німеччини Маас виступає за посилення діалогу з РФ "для вирішення великих міжнародних конфліктів". Координатор уряду країни із питань євроатлантичних відносин Байєр заявив, що німецьким компаніям варто готуватися до санкцій США через участь у проекті "Північний потік-2".


No comments:

Post a Comment