April 16, 2018

15.04.2018: США введуть нові санкції проти РФ у понеділок


США введуть нові санкції проти РФ у понеділок
США введуть нові санкції проти РФ у понеділок
  • США введуть нові санкції проти Росії.
  • На Донбасі - позиційні бої.

Війна

  • За минулу добу ситуація на Донбасі не змінилася. Окупаційні війська не припиняють обстріли позицій української армії і населених пунктів із мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Бої тривають на приморській ділянці фронту, у районі КПВВ "Новотроїцьке" на трасі Донецьк-Маріуполь, а також в околицях Донецька, Авдіївкці та на Світлодарській дузі. За офіційними даними, двоє бійців зазнали поранень і бойових травм.

Україна й світ

  • Представник США при ООН Хейлі повідомила, що міністр фінансів Мунчін оголосить про нові санкції проти Росії у понеділок. Вона поклала відповідальність за війну у Сирії на РФ. Росія і країни Заходу заблокували всі резолюції Ради Безпеки ООН щодо Сирії. Російський президент Путін пригрозив "неминучим хаосом" у разі продовження ракетних атак західних країн проти сирійського режиму.
  • Міністр внутрішніх справ Аваков і начальник кримінальної поліції Аброськін обговорять з американськими правоохоронцями взаємодію у протидії "гібридній війні" і посилення співпраці з ФБР.

Тренди

  • Голова Ради НБУ Данилишин констатував проблеми з прогнозуванням аналітиками банку рівня інфляції і заявив, що вона виникає найчастіше "через неузгодженість дій органів державного управління".

No comments:

Post a Comment