July 13, 2014

Вторгнення російських військ в Україну.


За останні кілька діб в Україну через захоплений бойовиками пункт пропуску "Ізварине" йдуть колони бойової техніки з російськими прапорами. Мова йде про десятки танків і легкої бронетехніки, паливозаправники і військові КамАЗи зі зброєю і живою силою.

Протягом суботи на територію України в Станично-Луганському районі на глибину кількох кілометрів були введені російські військові, що забезпечують безперешкодне введення військ. У п'ятницю та суботу в Луганській області на багатьох ділянках кордону зазначалося вторгнення вертольотів РФ на глибину 5-7 км. Про висадці десантів очевидці не повідомляють, хоча вона була цілком можлива.

На півдні Луганської області і на стику Луганській, Донецькій та Ростовської областей в районі магістралі Харків-Ростов відзначається пересування великих колон терористів, які намагаються відсікти українські війська, що прикривають державний кордон.
Водночас терористи в захоплених ними районах застосовують тактику обстрілів житлових кварталів, при цьому вказуючи, що обстріли ведуться українською армією. Дані дії можуть служити приводом для уведенням "миротворців" з Росії за південноосетинським сценарієм.

Є всі причини для введення воєнного стану, офіційного застосування армійських підрозділів і звернення до світового суспільства про визнання Росії агресором і застосування до неї масових санкцій, а також в отриманні поставок озброєнь і високотехнологічної техніки.
Слабким звеном ланцюжка в цій структурі бачиться газопровід, перекриття якого при офіційному оголошенні воєнного стану може послужити стимулом для того, щоб Європа визнала, що ситуація на її західних кордонах змінилася докорінно.

У середовищі українських громадян циркулюють чутки про зраду у вищих ешелонах керівництва антитерористичною операцією, прикордонних військ і прокуратурі. Армія масово забезпечується українськими громадянами з власних кишень. Тому вище керівництво країни має добре розуміти наслідки затягування ситуації з переведенням країни на військові рейки.

Війна з Росії перейшла в гарячу стадію і деескалація конфлікту з боку РФ вже малореальна, з урахуванням неявної підтримки з боку Європи, в яку інфільтрованний російський бізнес. 

No comments:

Post a Comment